Mitutoyo Corporation

Selkeä ja tinkimätön tavoite tarjota parasta laatua ja parhaita tuotteita on tehnyt vuonna 1934 vaatimattomissa oloissa alkunsa saaneesta Mitutoyosta yhden maailman suurimmista metrologisten laitteiden toimittajista.

Tuotekehitys, tuotanto ja myynti mukaan lukien, yhtiö toimii yli 100 maassa. Mitutoyolla on Japanissa Kawasakin pääkonttorin ja myyntikonttoreiden lisäksi kaksi kehityslaitosta, 10 tuotantolaitosta, kaksi metrologian laitosta, viisi kalibrointilaboratoriota, seitsemän palvelukeskusta ja seitsemän M³-toimipaikkaa.

Kansainvälisesti Mitutoyo-konsernilla on merkittäviä toimintoja lähes 40 maassa yli 80 konttorin ja jakeluverkoston, 65 M³ Solution Centerin, 17 tuotantolaitoksen, kuuden tutkimus- ja kehityslaboratorion, 12 metrologisen laitoksen ja 20 kalibrointilaboratorion ansiosta. Lisäksi Mitutoyolla on edustajia noin 60 muussa maassa.

Tämä maailmanlaajuinen infrastruktuuri tarkoittaa, että asiakkaamme nauttivat paikallisesta tuesta ja maailmanlaajuisesta teknisestä neuvonnasta ja logistisesta varmuudesta, mikä pitää kaikki elintärkeät mittalaitteet toiminnassa tehokkaasti ja kannattavasti. Tämä on erityisen tärkeää monikansallisille asiakkaillemme, jotka tarvitsevat ulkomailla sijaitseville kumppaneilleen ja toimittajilleen yhtä paljon tukea kuin he itse saavat Mitutoyolta.

ceo.jpg

Viesti puheenjohtajalta

Haluaisin aluksi kiittää teitä lämpimästi Mitutoyon tuotteiden käytöstä. Vuoden 1934 perustamisestaan lähtien Mitutoyo on tarjonnut maailmanlaajuisille markkinoille mittaustyökaluja, kuten mikrometrejä ja työntömittoja, sekä koordinaattimittauskoneita, muodonmittauslaitteita ja optisia mittauslaitteita. Mottona on ollut alusta asti "Laatu ensin" (Quality First) ja yhtiön tuotteilla on ollut kysyntää asiakkaiden käyttöön kaikkialla maailmassa.

Kiitos tuestanne! Meidät tunnistetaan kaikkialla johtavaksi globaaliksi tuotenimeksi ja kattavan tarkkuusmittauslaitevalikoiman valmistajaksi. 2000-luku on vuosisata, jolta odotetaan tärkeitä teknologiakeksintöjä, kuten nanoteknologiaa. Mitutoyo jatkaa roolissaan maailman johtavana yrityksenä, joka on omistautunut etsimään väsymättömästi johtavia teknologiaratkaisuja teollisuuden muuttuviin tarpeisiin. Yritys ei tarjoa vain mittausvälineitä vaan myös mittaukseen liittyvää teknologiaa. Odotamme teiltä ohjausta ja tukea pyrkiessämme kohti näitä tavoitteita.

Toru Nakagawa, puheenjohtaja

education_pack_block.jpeg

Koulutusmateriaali

Mitutoyon koulutusmateriaalia on saatavilla.

Katso lisätietoja

services_block.jpeg

Palvelumme

Täydellinen ratkaisu - Mitutoyo ei ole vain laadukkaiden mittauslaitteiden myyjä, vaan yritys tarjoaa myös laitetukea laitteiston koko eliniän ajan.

Lue palveluistamme

contact_block.jpeg

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa. Katso tarkemmat yhteystiedot.

Lähetä viesti