Koulutusmateriaali

Mitutoyon koulutuspakkaus sisältää valikoiman käteviä tuotteita mittaustekniikan teoriasta ja käytännöistä, joita voidaan käyttää niin luokkahuoneissa, työpaikoilla kuin laboratorioissakin. 

Kokoelma sisältää mm. helppolukuisia seinäjulisteita ja kattavan hakuteoksen, täynnä mielenkiintoisia kuvia ja piirroksia, joiden tarkoitus on edistää mittauslaitteiden turvallista ja tehokasta käyttöä ja antaa samalla tarpeeksi taustatietoa, joka voi rohkaista lukijaa jatkamaan opiskelujaan aiheen parissa.

engbook.jpeg

Metrologinen hakuteos

Tämä hakuteos on kätevä tietolähde mittauksista kiinnostuneelle henkilölle, esimerkkeinä kovuusarvojen muunnokset, tietoa standardeista sekä mittapalojen toleranssit ja sovellettavuus.

Avaa pdf-tiedosto

ipguide.jpeg

IP-luokitusopas

A5-kokoinen ja 16-sivuinen selvitys IP-koodeista, joita käytetään esim. digitaalisten mittausvälineiden suojauksen luokittamiseen pölyä, vettä ja lastuamisnesteitä vastaan.

Avaa pdf-tiedosto

surfaceroughness.jpeg

Pinnankarheusopas

Ytimekäs taskukokoinen opas laboratorioille ja konepajoille. Kattaa nykypäivän kansainvälisistä standardeista löytyvät määritelmät ja termit, jotka liittyvät tähän tekniikkaan.

Avaa pdf-tiedosto

wallcharts.jpeg

Seinäjulistesetti

Nämä julisteet on suunniteltu tarjoamaan helppolukuista ja aina saatavilla olevaa tietoa konepajojen ja oppilaitosten tyypillisistä mittalaitteista.

Pinnankarheus

Ympyrämäisyydenmittausvirheet

Geometriset virheet

handheld_FI.JPG

Käsimittausvälineet

Opas käsimittausvälineiden asianmukaiseen käyttöön ja huoltoon.

Avaa pdf-tiedosto

Huomaa: Saatavilla vain rajoitettu määrä. Kun pyydät jonkin koulutuspaketin, rekisteröidyt myös vastaanottamaan Mitutoyon uutiskirjeen. Arvostamme yksityisyyttäsi emmekä välitä tietojasi kolmansille osapuolille. Voit peruuttaa tämän tilauksen milloin tahansa. Jos haluat tilata yllä kuvattua aineistoa mutta et halua uutiskirjettämme, lähetä pyyntö osoitteeseen info (at) mitutoyo.fi