Oppimateriaalia Mitutoyolta

Mitutoyo sitoutuu tarjoamaan kattavia koulutusresursseja, minkä vuoksi tarjoamme erilaisia ohjelmia ja materiaaleja, jotka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä oppimaan alan viimeisimmistä teknologioista, parhaista käytännöistä ja sovelluksista.

 

Yksi tällainen resurssi on ilmaiset koulutuspaketit, jotka sisältävät monenlaisia koulutusmateriaaleja ja oppaita, jotka käsittelevät aiheita kuten mittaaminen, kalibrointi ja mittauslaitteiden huoltaminen. Lisäksi Mitutoyo tarjoaa verkkokoulutusmoduuleja, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää koulutusmateriaaleja verkossa, tarjoten joustavan ja kätevän tavan oppia omassa tahdissaan. Nämä resurssit on suunniteltu auttamaan käyttäjiä kehittämään tarvittavat taidot ja tiedot menestyäkseen tarkkuusmittauksien alalla.
 

Oppaita ja postereita

E-Learning-1400x900.png

E-Learning

 

Asiakkaiden pyyntöihin ja toiveisiin vastatakseen Mitutoyo tarjoaa mahdollisuuden verkko-oppimismateriaaliin (e-Learning) niille, jotka ovat kiinnostuneita mittauksen eri osa-alueista. Tarjoamme verkkokursseja, joiden avulla voidaan kouluttaa opiskelijoita, valmistavan teollisuuden yrityksien henkilökuntaa tai jopa harrastajia mittaustekniikkaan.

 

Lisätietoja? Paina tästä!


Opetusvideoita

 

Jos etsit nopeaa ja helppoa tapaa oppia lisää mittauksesta, tutustu kattavaan opetusvideoiden tarjontaamme!

internet-of-things.svg
Haluatko saada lisätietoja koulutuspalveluistamme?

Ota yhteys paikalliseen Mitutoyon yhteyshenkilöösi lisätietojen saamiseksi.